Pimlico Software, Inc.  
Palm OS Applications    

 

DateBk5     ·     DateBk4     ·     DateBk3     ·     WeekView     ·     Tech Support     ·     Purchase     ·     Awards

 

 

 

 DateBk5, V-5.4a, s6 voor het Palm OS Platform

DateBk5 voor Palm OS® is het meest geavanceerde agenda programma dat voor dit platform beschikbaar is en bevat een grote hoeveelheid functionaliteit die zelfs niet in de meeste desktop agendaprogramma’s aanwezig is. DateBk5 is een gratis upgrade voor alle geregistreerde DateBk4-gebruikers.

Wanneer hebt u voor het laatst een verjaardagskadootje vergeten te kopen omdat er geen waarschuwing VOORAF kwam? Of een taak vergeten omdat uw taken niet geïntegreerd waren met uw afspraken? Of meer dan twee tikken nodig gehad om een vaak voorkomend item in te voeren dat DateBk5 als ingebouwd sjabloon heeft? Of naar het weekoverzicht met de TEKST van uw afspraken willen kijken? Of kleur willen gebruiken op uw nieuwe M505/Prism/CliÉ om belangrijke afspraken te accentueren? Of uw partners of collega’s agenda op uw Palm willen hebben – maar visueel gescheiden van uw eigen agenda? Of gewenst dat u de kennis van DateBk5 van tijdzones had zodat alarms en afspraken in de juiste tijdzone gemaakt werden? Of een per ongeluk verwijderd item willen terughalen? Of een afspraak of taak aan een adres willen koppelen en automatisch een log in het adres willen opnemen? Of een alarm aan een taak willen koppelen? Of meerdaagse afspraken willen plannen? Of ….? DateBk5 kan dit alles en meer. Geen wonder dat het een van de populairste Palm-programma’s is! En afgeslankte versie van DateBk3 (de voorganger van DateBK4/5 in licentie bij Handspring) zit nu in elke Handspring handheld onder de naam DateBook+.

Het beste van alles is dat de opbrengsten van dit product ten goede komen aan de dierenbescherming en het Dewar's Gorilla Haven project in de bergen van North Georgia.


Voordelen boven het ingebouwde Datebook

Kleuren, lettertypes, pictogrammen, eigen alarms en herhalingen (voor zowel afspraken als taken) om heel eenvoudig belangrijke zaken te accentueren.

• Volledige integratie van alle taken, gesplitste schermweergave van alle databases.

Zwevende herinneringen (voorwaarschuwingen) voor afspraken geven vooraf waarschuwingen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bewaarde overzichten maken het mogelijk om een overzicht aan uw eigen wensen aan te passen en op te slaan om het vaker te gebruiken.

Snelle invoersjablonen voegen standaard items in met een slechts een paar tikken.

Weekoverzicht met tekst toont een weekoverzicht met de teksten van de afspraken en/of taken. DateBk5 kan ook overzichten van één jaar, 4 maanden en lijstoverzichten tonen.

Gebruik Palm OS categorieën om werk en persoonlijke zaken van elkaar te scheiden of om de agenda’s van andere mensen op te slaan met de mogelijkheid om een hele categorie tegelijk naar een andere gebruiker te zenden.

• Met kleurige pictogrammen en een pictogrammen-editor kunt u functionaliteit aan uw creativiteit koppelen.

Tijdzone beheer geeft u de mogelijkheid om items in verschillende tijdzones weer te geven met de juiste correcties voor de tijdzone waarin u zich bevindt.

Flexibel uw agenda opschonen, aparte historie database en herstelfuncties maken het eenvoudig om voorbije afspraken te beheren.

Verbeterde datumkeuze heeft een popup lijst van alle afspraken/taken.

Verjaardag optie toont het jaartal voor bijv. trouwdagen of leeftijden voor verjaardagen.

Koppel items aan andere items, zodat een afspraak aan andere, gerelateerde afspraken of taken gekoppeld kan worden of aan de contacten die bij deze afspraak horen.

Meer dan 100 andere opties voor eenvoudig gebruik en flexibele configuraties geven DateBk5 een van de beste prijs/prestatie-verhoudingen van alle Palm OS add-on software.

 

 

 

 

 

Back to Pimlico Home Page       |      The Gorilla Haven Connection

© 2003 Pimlico Software, Inc. All rights reserved